OUR PRIVATE LIAISON, 26 - 07716627877

Call me

07716627877

Please let me know that you saw my ad on Xlamma

Ad Description

CLASSY VERY PRETTY AND SENSUAL CUBAN MIXED BEAUTY OFFERING AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE.




WHY I STAND OUT FROM MOST ESCORTS IN



IT'S NOT ALL ABOUT ME MAKING MONEY, !
......IT'S ABOUT 2 PEOPLE HAVING EROTIC FUN, ME ENJOYING THE SERVICE I PROVIDE AND YOU LEAVING WITH A LASTING IMPRESSION.

You are NOT just another are a human being who deserves to be respected, your emotional and sexual needs must be met. Allow me to do so whilst in my company!

I AM TOTALLY INDEPENDENT - I DO NOT WORK FROM A BROTHEL


Will Not Reduce Myself To Performing Oral OR Penetration Without A Condom. ALL THE WAY!


I HAVE A REAL WOMAN'S BODY CURVY, BUSTY AND TONED! WITH A NATURALLY 36DD SIZE BUST.

COME GRAB A HOLD OF MY FANTASTIC CURVES, SQUEEZE MY NICE FIRM RUMP AND My Profile Pictures say it all, the Camera NEVER lies!



ABOUT ME

In Short, ARTICULATE ATTENTIVE AND VERY ATTRACTIVE. Truly Naturally Stunning With Sexy Sultry Lips And Big Brown COME TO BED EYES. DESCRIBED AS ELEGANT AND I AM A LADY NO TATTOOS OR PIERCINGS. I WALK, TALK AND PRESENT MYSELF AS A LADY AT ALL TIMES BUT CAN BE A NAUGHTY TEMPTRESS IN THE BEDROOM. To be Expected!



THE SETTING

I DO NOT WORK FROM A BROTHEL! MOST OF MY BOOKINGS ARE OUTCALLS TO HOTELS/CLIENTS OFFICE SPACE OR TO A SECURE PRIVATE RESIDENCE. HOWEVER, YOU CAN VISIT ME IN MY PRIVATE BOUDOIR WHICH IS COSY, CLEAN SAFE AND VERY DISCREET - CONTACT ME FOR FURTHER DETAILS.



THE SERVICE

I provide an unhurried service with refreshments and shower facilities if required. I do not rush my Clients you are greeted with a warm welcome then everything else is at your pace.
SELF HYGIENE IS OF IMPORTANCE - I Shower Regular Throughout The Day! I Will Turn Away Clients Whom Do Not Follow The Same Ethics! I Do Not Do Back To Back Bookings I Always Allow Ample Time Between Bookings To Shower, Slip Into Some Fresh Sexy Lingerie And To Change The Bed Linen. You can Perform More Than Once During The Session. SAFE SEX ALL THE WAY!



COMPANIONSHIP

I CAN BE YOUR SOCIAL COMPANION, DINNER, LATE DRINKS, CORPORATE EVENT OR EVEN A SPORTING EVENT.

PLEASE CONTACT ME FOR FURTHER DETAILS!

Until We Meet,

Rubyx

Personal Details

  • Age 26
  • Language English